Contact

Hier kunt u het antwoord vinden op de meest gestelde vragen en onze contactgegevens. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

Contact gegevens & bezoekadres

Tuinplantenonline.nl
Boppewei 17
9271 VH, de Westereen

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0511-443180
KvK nummer: 01069826

Openingstijden Tuincentrum

Ma. 09:00 – 18:00 uur
Di. 09:00 – 18:00 uur
Wo. 09:00 – 18:00 uur
Do. 09:00 – 18:00 uur
Vr. 09:00 – 21:00uur
Za. 09:00 – 17:00 uur

De webshop is 24/7 open.

Veelgestelde vragen

In onze plantencatalogus vindt u informatie over de verzorging van tuinplanten. Staat de plant waarover u meer wilt weten hier niet tussen, kijk dan voor tips over het onderhoud op de betreffende productpagina.

Aanplanten is het hele jaar door mogelijk, behalve bij vorst en wanneer de grond bevroren is. Geef in de winter niet teveel water om bevriezing van het wortelgestel te voorkomen. Heeft u geplant in de dagen voor vorst, dan kan dit geen kwaad. Zijn de planten niet winterhard en vorstgevoelig? Dan raden we aan om ze in het voorjaar te planten.

Tuinplantenonline.nl levert alle planten in pot. Wij raden aan zo snel mogelijk te planten, maar u kunt uw plant ook nog een tijd boven de grond laten staan. Zorg voor voldoende water (pot mag niet uitdrogen) en zet de plant op een beschutte plek.

Zet bij vorst planten in pot op een koele vorstvrije plek met voldoende daglicht, bijvoorbeeld in een schuur of garage. In de herfst en winter zijn de meeste planten in rust en hebben daarom minder water nodig. Controleer regelmatig de vochtigheid van de grond en geef water wanneer dit nodig is.

Wij doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Doorgaans versturen we bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen.

Is het een groter product wat onder bezorging met vrachtvervoer valt, dan is de verwachte levertijd 3 tot 5 werkdagen.

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij het afrekenen worden eventuele kosten voor bezorging automatisch berekend. 

  • Max. €29,95 verzendkosten
  • Gratis verzending in Friesland, Groningen en Drenthe boven de €150,-

Lees hier meer over de verzendkosten

U kunt bij ons betalen via iDeal of door het bedrag over te maken naar ons bankrekeningnummer. De instructies hiervan ontvangt u bij een overboeking in uw mail.

Betaalt u met iDeal dan zien we meteen of de betaling gelukt is en kunnen we meteen aan de slag om uw bestelling gereed te maken voor verzending. Betaalt u via een overboeking dan verzenden we uw bestelling als we het bedrag op onze rekening zien.

Als uw bestelling klaar staat om verzonden te worden, ontvangt u een track & trace code zodra de leverancier het heeft opgepikt.

Bekijk voor informatie over de garantie op onze producten de pagina garantiebepalingen.

U ontvangt een boom die qua uiterlijk en kwaliteit overeenkomt met de boom/plant van de foto.

Neem contact met ons op