Haagplanten zijn winterharde planten die gebruikt worden als afscheiding van een tuin of erf. Voorbeelden zijn de buxus, coniferen en de camelia. Haagplanten zijn erg populair omdat ze veel vertakkingen en een dichte begroeiing hebben, wat ervoor zorgt dat ze privacy bieden. Wilt u ook in de winter een volle haag, kies dan voor de wintergroene hagen. Als je van plan bent om snel en efficiënt online haagplanten te kopen, bent u bij Tuinplantenonline.nl aan het juiste adres! Hier vindt u een breed assortiment aan hoge kwaliteit haagplanten, tegen een scherpe prijs. Onze winterharde haagplanten zijn perfect voor iedere tuin. Bekijk onze webshop nu en bestel jouw favoriete planten direct!

Soorten haagplanten

U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende haagplanten, elk met zijn eigen unieke voordelen. Sommige hagen, zoals liguster en taxus, zijn perfect voor het creëren van een direct privacyscherm of afscheiding. Ook bieden wij kant-en-klaar-hagen aan. Bladverliezende hagen zijn seizoensgebonden en kunnen worden gebruikt om natuurlijke grenzen te creëren die met de seizoenen mee veranderen.

Naast de hierboven vermelde planten zijn er nog vele andere soorten haagplanten verkrijgbaar. Bladhoudende haagplanten, zoals laurier, coniferen, buxus en beukenhagen zijn allemaal populaire keuzes.

Hagen snoeien

Wanneer en hoe vaak u uw haag snoeit, hangt af van de groeisnelheid van uw haag. Snoeien kan u helpen een volle, compacte haag te krijgen. De meeste mensen snoeien hun heggen twee keer per jaar: een keer in het voorjaar, rond april of mei, en een keer in de nazomer of herfst, rond augustus of september.

Haagplanten kopen bij Tuinplantenonline.nl

Haagplanten zijn ideaal als erfafscheiding of om meer privacy in uw tuin te creëren. bij Tuinplantenonline.nl hebben we een ruime selectie haagplanten waaruit u kunt kiezen, zodat u snel de perfecte haagplant vindt. Wij bieden een eenvoudig en snel online bestelproces, met levering bij u thuis of afhalen in ons tuincentrum in de Westereen.