Groenblijvende leibomen zijn bomen die gebruikt kunnen worden om een afscheiding te maken en privacy te creëren. Deze bladhoudende bomen blijven het hele jaar door groen, waardoor u ook in de wintermaanden groen in de tuin heeft. Leibomen hebben weinig ruimte nodig en worden ook veel gebruikt als afscheiding van de tuin met de buren.

Waarom een groenblijvende leiboom?

Groenblijvende leibomen zijn een geweldige manier om het hele jaar door te genieten van privacy in uw tuin. Een leiboom is een boom waarbij de takken worden gestuurd om in een bepaalde vorm te groeien. Ze zijn makkelijk in onderhoud en worden meestal gewoon gesnoeid als een haag. Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om een groene wand in uw tuin te creëren, zijn de wintergroene leibomen een goede keus.

Groenblijvende leibomen kopen

Als u op zoek bent naar een groenblijvende leiboom om te gebruiken als afscheiding of om inkijk te verminderen, dan bent u bij Tuinplantenonline.nl aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze aan bomen van verschillende soorten en en formaten. De leibomen bestelt u gemakkelijk online en wij leveren ze binnen 3 tot 5 dagen bij u thuis. Daarnaast kunt u in ons tuincentrum in de Westereen terecht voor deskundig advies bij het kiezen van de juiste planten voor uw tuin.