Als u op zoek bent naar een kleine vruchtdragende boom, dan hoeft u niet verder te kijken dan onze kersen dwergfruitboom. Deze mini fruitboom groeit langzaam, waardoor hij perfect is voor kleine ruimtes, en geeft zoete kersen die in juli geoogst kunnen worden. Zet hem in de zon of half in de schaduw en geniet van de bloei in april-mei.

Kenmerken van een mini kersenboom

Deze mini fruitboom groeit langzaam en heeft minder ruimte nodig dan de meeste andere bomen. Omdat ze langzaam groeien zullen ze niet snel groot worden; dit maakt ze perfect voor mensen die in appartementen wonen of weinig buitenruimte hebben, maar toch elke zomer willen genieten van verse kersen. Ze kunnen in de volle grond worden geplant, maar zijn ook heel geschikt voor bloembakken of potten op uw terras of balkon - zolang u ze maar een plek in de zon of halfschaduw geeft.

Kers dwergfruitboom kopen

Tuinplantenonline.nl is de webshop voor tuinliefhebbers, met een ruim assortiment aan planten en bomen. Voor het kopen van een mini kersenboom of andere fruitbomen bent u in onze webshop aan het juiste adres. Wij bezorgen uw bestelling snel bij u thuis, en altijd voor een zeer scherpe prijs.